KARAKTERISTIKE
MICROCEMENTA

Mikrocement omogućava stvaranje sjajnih kontinuiranih površina za uzbudljiv i besprekoran vizuelni efekat. Površine zidova i podova od Mikrocementa su napravljeni iz jednog dela, apsolutno bez ikakvih spojeva.

Mikrocement je završna obrada sa vrlo otpornom, nepropusnom betonskom osnovom, jednostavan za upotrebu i veoma lepljiv. Može se naneti na beton, ciglu, gipsane ploče, drvo, staklo, plastiku ili keramičke pločice, bez potrebe da ih prethodno uklanjate.

Ne samo u minimalnom i modernom okruženju, Microcement zidovi i podovi se savršeno uklapaju u bilo koji arhitektonski stil. Omogućavaju stvaranje primamljivih dekorativnih klasičnih, rustičnih završnih obrada. Mogućnosti za personalizaciju ovog inovativnog materijala su neverovatne. Sa Microcementom nema granica mašti: možete birati između beskonačnog spektra boja, nijansi ili efekata, kao što su polirana ili završna obrada tretirana kiselinom. Microcement čini svaki prostor jedinstvenim i predivnim.

Microcement zidovi i podovi su jednostavni za čišćenje jer su napravljeni iz jednog dela i nemaju otvore na kojima može da se sakuplja smeće.

PODRUČIJA ZA PRIMENU
MICROCEMENTA

Microcement može da se primenjuje na horizontalne i vertikalne površine, unutra ili napolju u javnim objektima, prodavnicama, salonima, restoranima, diskotekama, pabovima, hotelima, tržnim centrima, ili izložbenim paviljonima. Omogućava završnu obradu stepenica, kupatila, tuš kabina, nameštaja ili kuhinjskih pultova.